ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΡΑΜΑ

Η ανάπτυξη με συνέπεια και προσήλωση στις καθημερινές ανάγκες των συνεργατών μας, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης, επενδύοντας ταυτόχρονα στην συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

Λέξεις που μας χαρακτηρίζουν:

Συνέπεια, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση 

Η ιδέα γεννήθηκε το 1999 σε μια αποθήκη όπου ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση και εξελίχθηκε σε μια ανώνυμη εταιρεία αποτελούμενη από στελέχη με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο.

Η Soffi A.E. δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, έχοντας ως βασικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με έδρα και κεντρικές αποθήκες στη Λάρισα και έντονη δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, Ηπείρου και Μακεδονίας, διαθέτοντας 7 υποκατάστημα , 3 εξ αυτών κέντρα Logistic – διανομής Retail προϊόντων ξηρού φορτίου σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και 2 ειδικούς συνεργάτες σε Βόλο και Πρέβεζα.

Τα κεντρικά γραφεία στεγάζονται στο 5o χλμ. Λάρισας – Φαρσάλων προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει στόλο ιδιόκτητων φορτηγών με αποκλειστικό σκοπό την έγκαιρη παράδοση των αγαθών και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
CEO / Founder

ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ ΘΑΝΟΣ
ho.re.ca. manager

ΑΒΡΑΑΜ ΦΥΛΛΗΣ
wholesale export manager

ΜΠΑΣΔΡΑΒΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
AREA MANAGER